Vi har 2 piger der kunne spise pasta hver eneste dag…. Bevares, pasta smager da lækkert, men hver dag, det er jeg måske ikke helt til. Hvor om alt er, så får vi det virkelig tit.
Men det er naturligvis købe varianten vi har købt, i hvert fald indtil for nyligt.
I den seneste tid har vi nemlig brugt Philips Pasta Maker. En lidt stor maskine, men jeg må ærligt indrømme, at jeg stadig er meget imponeret.
Jeg havde godt læst, at det skulle være nemt og hurtigt at bruge den. Men jeg var nu ret spændt på, at bruge den i praksis. Det var vi faktisk allesammen.
I toppen fylder man vand, mel og æg ned sammen, du starter maskinen, vælger det program du vil køre. Det kommer an på hvor stor mængde man skal bruge, og i løbet af ganske få minutter, der begynder den friske pasta at komme…. helt ærlig….. Hvor genialt. Ingen beskidte fingre, ingen ælten og røren rundt, alt det sørger maskinen for.
Jeg kan ridse det op ret kort:
- Man opnår frisk pasta på 15 minutter
- At tilberede mad fra bunden er inspirerende, velsmagende og sundt
- At det er hurtigt og nemt at lave sin egen pasta. Du skal blot tilsætte ingredienserne og trykke på knappen
- To forskellige programmer, henholdsvis 300 g / 600 g, afhængig af om det er til små eller store selskaber
Pigerne er meget begejstrede, og nu har vi altid mulighed for at servere frisk pasta…. Æg, mel og vand løber man jo aldrig rigtig tør for.
Pigerne spørger stadig efter frisk pasta hver dag, men på egen maskine…. Normalt er vi ikke sådan nogen der går vildt meget op i økologi og E numre, men på en eller anden måde, så synes jeg bare ret godt om, at vi her har helt styr på hvad det er pigerne spiser, og så er det en lækker fornemmelse når det hele er hjemmelavet. Jeg er virkelig fan…
Faktisk er der også en af Jer heldige læsere, der har mulighed for at vinde en. Den eneste regel der er, er følgende :
I kommentarfeltet herunder, der skal du skrive hvilken opskrift du vil lave, hvis du er den heldige der vinder maskine.
Jeg finder en vinder søndag d. 10 maj…..
Hvis du har lyst til at se Philips Pasta Maker i funtion, så kan du evt. gøre det lige HER
Dette indlæg er sponcorreret, meninger og holdninger er dog helt mine egne.
28 Kommentarer
Henriette Lund
29. april 2015 at 17:34En go' gammeldags bolo 🙂
Andrea Lund
29. april 2015 at 18:01Uh cabonara 🙂
Andreachristine@live.dk
charlotte mor
29. april 2015 at 19:04lasagne – kan den mon også lave sådanne plader? 🙂 hilsner fra mamalotten@gmail.com
Anne-Sofie Lindberg
29. april 2015 at 19:31Ej hvor sejt! Vil lave en ret vi tit får herhjemme kaldt pasta skizofrenia. Består af pasta med tomatsauce med bacon, grøn pesto og lidt fløde – det smager skide godt!
Christine Riis Paulsen
30. april 2015 at 8:11Mums.. Vi elsker pasta alle 5 og jeg ville lave ret med spinatfløde sauce, skinke og bacon tern og et ordenligt drys revet prima donna ost.
Christine
Libbie
30. april 2015 at 9:11Åhr det ser lækkert ud og jeg er tilhænger af frisk pasta fremfor dem der skal koge i en evighed!
Jeg ville med sikkerhed lave Newyorker By Hearts kyllingefad med porrer til den hjemmelavede friske pasta. I hope I´m lucky
Conner✩s Nest...♥
30. april 2015 at 10:04Ååååååh, hvor ville både jeg og ungerne bliver ellevilde, hvis vi blev de heldige ejere af sådan en sej Philips Pasta Maker!
Vi ELSKER pasta i alle afskygninger! Vi ville derfor straks begive os i kast med at lave pastaen og så folde nogle lækre tortellini med fyld af stuvede karljohan, østershatte og portobello samt gedeost og rødløg og vendt i en hjemmelavet basilikumpesto med revet pecorino eller parmesan henover – namme nam 😉
Dét kan kun blive godt! Så vi krydser fingre (og også et par tæer) 😀
Forårshilsener,
Maja
Conner's Nest… ♥
Lene
30. april 2015 at 11:35Det ser godt nok nemt ud. Har en pasta-elskende knægt som ville elske at fylde maskinen 🙂 Og så skulle det være til en fløde-bacon-bolognese…
Lene (Nielsen_jyde@hotmail.com)
Pia (KreativePips)
30. april 2015 at 11:53Jeg laver ofte en en pasta ret med bacon, løg, peberfrugter og bukos pikantost og evt. lidt fløde, og så masser af frisk parmesanost – mums 🙂
Stine B
30. april 2015 at 18:38Smart! Jeg vil lave pasta med spinatflødesauce med bacon, spejlæg og en masse revet parmesan! Suveræn lækkert (gid det også var sundt 😉
Trine Brun
1. maj 2015 at 0:48Italiensk oksekøds gryde! Hmmm…
Alle mand elsker den, inkl. de 2 pasta elskende tøsebørn, som vi også er indehavere af herhjemme! 🙂
VH Trine
trinebrun@hotmail.com
Stina
1. maj 2015 at 11:35Børnene ELSKER pasta og kødsovs, så mon ikke den skal indvies til glæde for dem 🙂
Betina
1. maj 2015 at 21:04Har en datter der ikke vil spise, og når hun endelig vil, er det stort kun pasta, ville sådan en maskine gøre underværker. Hun ville selv kunne være med, og mon så ikke der ville glide noget mere mad ned.
Hanne
1. maj 2015 at 21:13Hvor vildt…. Så kunne jeg lave økologisk pasta med spinat, gulerødder og rødbeder… ´Og samtidig fuldkorn 😉
Og prøve med kikærtemel det ville være fantatisk.
Så tror jeg at jeg vil tage maskinen med på arbejde og lave frisk pasta til vuggestuebørnene. Det har jeg drømt om længe (jeg arbejder som madmor i en vuggestue).
Krydser fingre, arme og ben for at vinde pastamaskinen
Line
1. maj 2015 at 21:22Det er simpelhen for smart. Den gad jeg virkelig godt at vinde, så jeg kunne lave en lækker pasta med kødboller og tomatsovs og selvfølgelig en masse parmasan.
Hilsen Line.
ThitBandit
2. maj 2015 at 0:22Hold da op hvor er den bare smart:( sådan en ville jeg gerne vinde!! Jeg ville uden tvivl lave min yndlings pastaret… Carbonara med bacon, æg, fløde, frisk parmesan, løg, peber, frisk spinat og masser af friskkværnet peber… Uhm:)
Maria
3. maj 2015 at 21:44Hvor er det dog snildt.
Min mindste dreng har en sjælden stofskiftesygdom der bla. betyder, at han ikke må få så meget protein som os andre. Almindelig pasta har et højt indhold af protein, så jeg ville helt sikkert trylle en pasta frem med masser af grønsager og proteinfattig mel. Så kan alle mine børn spise den samme mad, og ingen føler sig udenfor 🙂
Kh Maria (littlecph.dk)
Le Melgaard
4. maj 2015 at 14:53Lyder lækkert, og nemt.
Jeg vil mose lidt gulerod og tilføje lidt lakrids. Det lyder måske sjovt, men jeg fik den mest lækre gulerodsmousse i weekenden med lakrids. Og så vil jeg toppe pastaen med en trøffel/timian sovs.
Vh Helle
hellemg(a)live.com
Karoline Sortberg
4. maj 2015 at 17:02Pasta carbonarra ! Mums!!
Ksortberg@gmail.com
Maria på Abeslottet
5. maj 2015 at 13:23Det var godt nok en smart maskine!
Min første indskydelse er en god gammeldags pasta bolognese – det går man aldrig galt i byen med – og slet ikke med frisk pasta 🙂
Jacob Larsen
5. maj 2015 at 15:19Pasta med kødsovs 🙂
Lisbeth
5. maj 2015 at 15:39Jeg krydser fingre – for sikke en lækker maskine!
En af mine favoritretter er penne all'arrabbiata – en stærk krydret tomatsovs, så alle de lækre ingredienser rigtigt kommer til sin ret 🙂
Michelle Kaae
5. maj 2015 at 17:27Pasta Carbonara. Det er så syndigt lækkert! mmm blir helt sulten nu:)
Mia
5. maj 2015 at 21:10spaghetti carbonara
Mie
6. maj 2015 at 13:40Helt klart pasta carbonara 😀
Patricia Flyckt
6. maj 2015 at 21:05Min datter på et år elsker spaghetti bolognese og Pastellas grøntsagsbånd med gulerødder. Så jeg ville lave min egen version af grøntsagsbåndene til en god gang spaghetti bolognese 🙂
Michala - www.bastabum.dk
8. maj 2015 at 21:48Orv! Lækkert, jeg ville kaste mig ud i plader til en lasagne med laks og spinat 🙂
Tine / det bedste jeg ved
10. maj 2015 at 20:20Den lyder simpelthen SÅ smart! Vil vildt gerne vinde den og servere en klassiker i vores familie. Den er vildt simpel og består (i grove træk) af pasta, mascarpone, soltørrede tomater og bacon. Den smager virkelig godt og er en sikker vinder i hverdagens ræs. Den tager kun tyve minutter at bikse sammen, og er en af favoritterne herhjemme.
Hyggelige billeder også. Er helt vild med det første – pigerne ser virkelig interesserede ud. <3 Fleur kunne i øvrigt også leve af pasta. 😉