Sponsoreret
Alt mad med fløde er bare lige mig, jeg ved ikke om det handler om de før omtalte jyske rødder, om jeg bare er en rigtig fløde gris, men i hvert fald, så er jeg bare helt tosset med fløde.
Så da jeg for halvanden måneds tid siden fik uddelt den her opgave, at jeg skulle style en Go gedigen leverpostejsmad, så var jeg ret glad for at Tulip delikatessens Flødeleverpostej var udvalgt til mig. Det kunne ikke være et bedre match. Jeg er helt sikker på, at der er mange måder at style en sådan leverpostejsmad på, men jeg var ikke spor i tvivl om hvordan jeg skulle lave min. Den skulle have hele armen med bacon og champignon på panden, tilsat et par ribs, kun for at bryde flødesmagen en smule.
Hos os er der leverpostej i køleskabet alle årets dage, fordi både Jesper og Merle bruger det i madpakker og så har vi det altid til påske- og julefrokoster, og det er her vi også tilsætter både bacon og champignon.
I vidoen, som du kan se nederst i indlægget her, der kommer kokken Christian Kofoed også med hans bud på hvordan du hurtigt og eksklusivt kan peppe din mad. Jeg var ret imponeret over den med persillen der blev sprød på panden, og jeg tror altså snart jeg skal prøve det selv…. Helt ærlig, hvor svært kan det være…. ha ha
Vi var som bekendt 8 bloggere i alt, og der var også 2 leverpostejsvarianter mere, den ene var Tulip Delikatessens bacon+ og den anden var Tulip Delikatessens Lun og Lækker . Jeg kan fx anbefale dig at hoppe over hos Christina på Bittebitte.dk og læse om hendes oplevelse og styling eller hos Johanne på nutidensmor.dk og læse hendes. Det er så hyggeligt og sjovt at se alle de andres bud på hvordan en “rigtig” leverpostejsmad skal styles.
Jeg lever stadig højt på den her dag, jeg synes det var skide hyggeligt og festligt, og samtidig meget inspirerende….. Jeg håber det kan fornemmes helt ud igennem billederne.
For god ordens skyld, så vil jeg gerne lige nævne hvordan Tulip selv beskriver den her leverpostej. Tulip Delikatessens Leverpostej med æble og fløde kombinerer den gode danske tradition for leverpostej med fornyelse. En enkel kvalitetsopskrift, som efterfølgende er tilsat æble og rørt med fløde. En dejlig cremet konsistens, hvor man kan ane den let friske og søde smag af æble.
Hvis du ikke så Tulip videoen i mit sidste indlæg om leverpostejsmadder, så kan jeg da kun anbefale, at du lige ser den nu, jeg synes faktisk den er ret hyggelig. Kokkens gode tips til hurtig og lækker topping til leverpostejen og så synes jeg da ærlig talt det er lidt sjovt at være med i sådan en lille reklamefilm….
[vidcore vid=”zQzEcM8E”]
1 kommentar
Eva
8. november 2016 at 10:53Jeg kan simpelthen ikke lade være med at grine, for det er altså lidt komisk og utroværdigt, når så mange bloggere pludselig er vilde med flødeleverpostej på samme tid 😊😊💜💜